AFGEROND WERK

AFGEROND WERK

MAASSOORD WOERDEN

In deze straat hebben we 3 aangrenzende voortuinen onder handen mogen nemen. Een mooi samenhangend geheel maar toch ieder een voortuin in zijn of haar eigen stijl met persoonlijke wensen.

SCHUTTING & BESCHOEIING

Deze achtertuin op de Boterbloemweide in Woerden hebben we voorzien van nieuwe beschoeiiing en een schutting met gaasschermen.  Door het gaas heb je gedeeltelijk een natuurlijke afscheiding.

OVERKAPPING

Deze achtertuin heeft een mooie upgrade gekregen door middel van een nieuwe overkapping en schutting. De overkapping is gemaakt van Douglas hout en de wanden van Douglas Zweed Rabat.

VOORTUIN RENOVATIE

In deze voortuin hebben we een mooie combinatie gemaakt van groen en bestrating. De verschillende vormen en materialen zorgen voor een speels effect. Praktisch, slim ingedeeld en onderhoudsvriendelijk.

ACHTERTUIN RENOVATIE

Deze achtertuin op de Wulverhorst in Linschoten hebben we volledig mogen renoveren met o.a. een nieuwe indeling, bestrating, plantenbakken en een overkapping op maat tegen de schuur aan. 

VOORTUIN RENOVATIE

Mooie combinatie tussen groen en stenen. Voor de garage hebben we een oprit gemaakt met daarnaast een klimplantenrek tegen de muur. Plantenbakken met beplanting en houten palen ter decoratie. 

OFFERTE AANVRAGEN

Wil jij ook weer een leefbare tuin passend bij je woonwensen of ben je geïnteresseerd in één van onze andere diensten? Doe een offerte aanvraag en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.